2009-03-09 16:50:25• hírek • Szatmár.ro

Minden éremből jutott a szatmáriaknak

Nyolc éremmel tértek haza Craiováról a Szatmárnémeti Samuraiul és a Nord Vest karatékái az oltyán fővárosban megrendezett minikadett, kadett, junior és felnőtt országos bajnokságról.

A Magos Róbert (5 dan) által irányított Samuraiul sportolói közül a junior korosztályban Kaszó Márk (-60 kg) nyert aranyérmet, ami sorozatban a harmadik országos bajnoki címe volt. A felnőttek között Cristian Lăpuştea (+85 kg) ezüstérmes lett, akárcsak a juniorok mezőnyében Vlad Bura (+75 kg), míg Adrian Bălăceanu (junior, -65 kg) bronzérmet szerzett.

A negyedik helyen két karatéka zárt, Laurenţiu Kira (minikadett, -50 kg) és Marius Mureşan (minikadett, -55 kg). „Ezek az eredmények azért is kitűnőek, mert a küzdőtér elég gyenge minőségű volt, ráadásul a bírókkal is gondjaink akadtak, főleg Laurenţiu Kira és Vlad Bura esetében" - mondta Magos.

A Samuraiul SK érmesei

A Cristian Belega klubelnök (4 dan) által felkészített Nord Vest karatékái szintén négy érmet nyertek, az aranyat Stefani Săveanu (minikadett, -50 kg) szerezte, aki így megvédte tavalyi bajnoki címét. Darius Tropotei (minikadett, -50 kg) ezüstérmes lett, míg a két bronzérmet a kadettek között Litz Liza (-55 kg) és Litz Evelin (-50 kg) szerezte.  Kovács Erik (minikadett, +55 kg) és Ramona Roman (kadett, -55 kg) a negyedik helyen végzett, Giorgiana Lenghel (minikadett, -50 kg) pedig az ötödik pozícióban zárt.

A Nord Vest Karate érmes sportolói

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: